Κυριακή 20 Μαΐου 2012

« ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ »


Αγαπητοί μου φίλοι, συγγενικό μου πρόσωπο που έχει κάποια ασθένεια στην καρδιά του και χρειάζεται οπωσδήποτε φάρμακα, του έγραψε κάποιος γιατρός γενόσημο φάρμακο για τη χοληστερίνη, αντικαθιστώντας αυτό που έπαιρνε.
Αυτό το φάρμακο λοιπόν του δημιούργησε πρόβλημα. Του έριξε πολύ την πίεση και τους παλμούς της καρδιάς. Πηγαίνοντας στον καρδιολόγο που τον παρακολουθεί, τον ενημέρωσε ο γιατρός ότι αυτό το φάρμακο του δημιούργησε το πρόβλημα!
Σε αυτό το σημείο έχουν φέρει την υγεία της χώρας αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Οι συνταξιούχοι ήσαν συνεπείς προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία τα χρόνια που εργάζονταν, για να έλθουν κάποιοι επιτήδειοι και να τους καταργήσουν αυτά τα κεκτημένα δικαιώματα.
Λυπάμαι πολύ για την κατάντια της χώρας μας. Πως είναι δυνατόν να φθάσουν οι ιθύνοντες την Ελλάδα σε αυτή την τραγική κατάσταση; Δεν ντρέπονται; Δεν έχουν τίποτα μέσα τους; Τόσο πολύ έχουν αλλοτριωθεί από την εξουσία και τα χρήματα;
Επειδή δεν υπάρχει καμία λύση από τέτοιους ανήθικους ανθρώπους, προσεύχομαι στον Θεό, να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη Ελλάδα και τους Έλληνες και να μας απαλλάξει από αυτούς.
Με αγάπη Χριστού,
π. Βασίλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου