Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

« ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ…ΔΙΑΒΟΛΟ ; »


Η Εκκλησία είναι το πλήρωμα της αγάπης. Δεν χρειάζεται συμμαχίες προκειμένου να οργανώση τη «λογία» της, να τελέση το φιλανθρωπικό της έργο. Αν ο απόστ. Παύλος δεν δέχτηκε  στους Φιλίππους (Πραξ. ιστ΄ 17-20) το συνεταιρισμό με το…Διάβολο σε θέμα…ορθής πίστεως, η Εκκλησία δεν συνεταιρίζεται σε έργα πίστεως και αγάπης με δαιμονικούς ανθρώπους.
·        Τις μέρες των εορτών η Εκκλησία της Ελλάδος δέχτηκε, με καλή πρόθεσι, να συνεργαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπως και με άλλους φορείς, στη συγκέντρωσι τροφίμων και χρημάτων για τους φτωχούς, ημεδαπούς και αλλοδαπούς.
·        Άγιος ο σκοπός της Εκκλησίας. Δόλιος όμως ο σύμμαχός της, το ΣΚΑΪ. Από τη μια μεριά με την Εκκλησία βοήθεια στους φτωχούς. Και από την άλλη μεριά σταύρωμα της Αλήθειας, που λέγεται Ιησούς Χριστός. Από τη Μ. Τρίτη κάθε βράδυ της Μ. Εβδομάδας, προέβαλλε ντοκυμαντέρ βλάσφημο για το πρόσωπο του Κυρίου.
·        Μόνη η Εκκλησία, με τον ισχυρό Θεό μαζί, ας πορεύεται στο έργο της αγάπης. Δεκανίκια άλλων δεν χρειάζεται, και μάλιστα σατανικά!
Περιοδικό « Ιωάννης ο Βαπτιστής », Τεὐχος 566, Μάϊος 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου